Seminar ‘Into Africa?’ (februari 2012)

Seminar ‘Into Africa?’ (februari 2012)

14 februari 2012

Het eerste trimester hebben we ons erop gericht te wennen aan de nieuwe situatie, plaats en rollen. Nu we een en ander enigszins een plaats hebben gegeven, is het tijd vooruit te zien en ons verder te oriënteren op de mogelijkheden op het zendingsveld.

In Nederland hebben we al veel voorwerk verricht. We hebben ons verdiept in de diverse mogelijkheden binnen de zending en hebben informatie ingewonnen bij een aantal zendingsorganisaties. Eén organisatie sprong er voor ons uit: Africa Inland Mission (AIM). Omdat deze organisatie haar dichtstbijzijnde kantoor in Engeland heeft, hebben we gewacht met verder contact tot na onze aankomst in Engeland.

Op zaterdag 4 februari heeft Jurgen op het kantoor in Nottingham een seminar bijgewoond, met als titel ‘Into Africa?’. Tijdens het seminar werd veel informatie gegeven door meerdere sprekers. Het was een zeer verhelderend en bemoedigend geheel.

Tijdens het seminar was er uiteraard ook de nodige aandacht voor de mogelijkheden binnen AIM en het proces van uitgaan met AIM als faciliterende organisatie. De komende tijd willen we ons bezinnen op aansluiting bij deze organisatie. Daarbij willen we ook de tijd nemen om hierop bevraagd en hierover geadviseerd te worden door onze achterban, waaronder vrienden, familie en kerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *