De eerste cijfers (december 2011)

De eerste cijfers (december 2011)

8 december 2011

Het was even wachten, maar nu zijn dan toch de resultaten bekend geworden van Jurgens eerste essays. Voor beide stukken had hij een voldoende!

In Engeland geven ze andere cijfers dan in Nederland. Ze kennen hier niet de schaal tot en met 10, maar geven cijfers in procenten. Het is echter vrijwel ondenkbaar dat iemand 100% zou scoren voor een essay. Volgens één van Jurgens leraren zou zelfs een zeer begenadigd schrijver met moeite tot de 79% komen.

Dan Jurgens cijfers. Voor zijn essay voor het vak ‘Geest en Kerk in missiecontext’ kreeg hij een beoordeling van 55%. Hij kreeg te horen dat eerstejaars studenten meestal tussen de 50 en 55% scoren, dus dat is netjes!

Voor zijn bijbelverklaring scoorde Jurgen zelfs 61%. We zijn erg blij en opgelucht dat het zo goed is gegaan. Er is dan ook heel wat tijd en energie in het schrijven gestoken! Hopelijk gaat het schrijven Jurgen het komende trimester iets gemakkelijker af.

Vanaf 16 december begint voor Jurgen de kerstvakantie. Katja en de kinderen nemen dan ook 2 weken vrijaf. We hopen te genieten van het Kerstfeest en elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *